JS Glamour - шаблон joomla Форекс

Tretmani tela

AWT terapija akustičnim talasima koristi postojeću sposobnost organizma za regeneraciju kako bi se učvrstilo tkivo i započeo proces potrošnje masnih zaliha. Kada celulit postigne napredni patološki nivo, limfni vaskularni sistem više nije u mogučnosti da vrati dovoljnu količinu proteina i kataboličkih proizvoda iz intersticijskog prostora u venski sistem što dovodi do fibroziteta i menjanja svojstva tkiva. Koža je naborana efekat pomorandžine kore i neelasticna. Ova snažna mehanička stimulacija proizvedena samim talasima transformiše se u hemijsku aktivnost i rezultira povećanje propustljivosti ćelijske membrane, poboljšava se krvni protok u svim nivoima tkiva. Pacijenti sa celulitom često imaju hipotonične posturalne mišiće i opuštenu kožu. U ovim slučajevima se koristi i vibrirajuci tretman kako bi napredni patološki nivo, limfni vaskularni sistem više nije u mogučnosti da vrati dovoljnu količinu molekula proteina i kataboličkih proizvoda iz intersticijskog prostora u venski sistem što dovodi do fibroziteta i menjanja svojstva tkiva. Povećana muskularna krvna cirkulacija doprinosi stvaranju adenozin obogačenim energijom iz aktivnog ćelijskog metabolizma i stvaraju se nova mišićna vlakna i jačanje mišića. Terapija akustičnim talasima (AWT) je jako efikasna i sve popularnija metoda vrlo dobro poznata i primenjivana u Švajcarskoj. Postala je zlatni standard za uklanjanje svih tipova celulita. Deluje po principu udarnih akustičnih talasa, koji usmereni ka vašim kritičnim regijama tela funkcionišu kao vazdušni metci tretirajući zone zahvaćene celulitom. Za vaš potpun osećaj prijatnosti i relaksacije muskulature dodatno doprinosi propratna vibro masaža. Kada postoji neravnoteža skladištenja i razgradnje masti unutar ćelija uz slabost vezivnog tkiva i viška toksina formiraju se velike masne ćelije dajući tipični izgled narandžine kore. Na takav izgled i najtvrdokornijeg celulita AWT će delovati sa velikim uspehom kroz par tretmana, najčešće od 6 do 16. Takođe, zavidan rezultat ćemo dobiti i kad želimo postići efekat reoblikovanja, poboljšati izgled figure i smanjiti obim tretirane regije.

Na problematične regije (stomak, zadnjica, natkolenice, nadlaktice, bokove, listove ) deluje se kompresovanim vazduhom, celulit se razbija, a koža “pegla” po površini.

Bilo da je nastao kao posledica nepravilnog načina života, fizičke neaktivnosti ili stresa, celulit je danas jedan od najvećih problema savremene žene. Poslednja istraživanja pokazala su da danas  izgled “pomorandžine kore” ima oko 80 odsto ženske populacije. Vodeća svetska pop ikona Madonna dodala je terapiju akustičnim talasima (Acoustic wave therapy- AWT), kao najnoviju i najefikasniju metodu za uklanjanja celulita i oblikovanja tela.

Postupak izvođenja tretmana AWT je jednostavan: na deo tela zahvaćen celulitom nanosi se kontakt gel, kako bi se osiguralo pravilno uvođenje akustičnih talasa u telo bez gubitka energije. Zavisno od stadijuma celulita, kojim se izvodi AWT, podešava se broj – učestalost oscilacija i lagano se prelazi preko ugrožene (problematične) regije. Uz blago trenje, pacijent ima osećaj da se celulit “pegla”, poravnava a rezultat je glatka koža koja je zategnuta. Kao sveukupni rezultat tretmana AWT postiže se:

1 učvršćivanje vezivnog tkiva i poboljšanje mikrocirkulacije;

2 stvaranje novog kolagena prirodnim putem i smanjenje u obimu;

3 zategnutija i podmlađena koža sa preoblikovanim izgledom vašeg tela.

O nama

Nalazimo se u mirnom delu Vračara u Baba Višnjinoj ulici.

Tel: (+) 381 66 9090-900

Više ovdje.

Ponude

Ovde ćemo objavljivati ponude vezane za terapije. Trenutno nemamo nikakvu ponudu.

Mapa

Galerija